Slank in 3 stappen

Rammbewegen

1 - Intake en figuuranalyse

Wanneer je bij RAMM op een intake komt krijg je een gratis figuuranalyse. Tijdens deze figuuranalyse word je van boven tot beneden zorgvuldig gemeten door deskundig en opgeleid personeel.

Ook word je zorgvuldig geinformeerd over de methodes die wij aanbieden. Afhankelijk van je lichaamsbouw, wensen, leeftijd en conditie gaan we kijken naar een programma dat jou het beste past. Ieder mens is immers anders.

Rammbewegen

2 - Doelgericht bewegen

Verlies centimers waar jij het wilt.

Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op plaatsen waar jij het wilt. Daarom gaan we kijken welk programma het beste bij jou past. We kijken hierbij naar de probleemzones, leeftijd, gewicht en algemene gezondheid.

Figuurcorrectie voor jong en oud

In een verwarmde cabine ga je onder deskundige begeleiding de oefeningen uitvoeren. De oefeningen worden liggend uitgevoerd, zodat de rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn.

Voor mensen die last hebben van reuma, artrose, artritis, gewrichtsklachten en fibromyalgie is bewegen in de warmtecabine helemaal een uitkomst. De warmte verkort aanzienlijk de tijd waarin je bezig bent. Per keer ben je ongeveer 30 minuten minuten aan het sporten. Kortom doelgericht bewegen is gezond sporten en geschikt voor jong en oud.

Bewezen concept

RAMM past de tfm-methode toe voor algemeen gewichtsverlies en plaatselijke figuurcorrectie. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar! Onderzoek wijst uit dat doelgericht bewegen de beste afslankmethode is.

Rammbewegen

3 - Voedingsadvies

Wanneer je van start gaat in de warmtecabines krijg je van ons ook een aangepast eetpatroon mee. Wij werken niet met maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties. We gaan samen kijken naar een eetpatroon wat jou past en wat in je dagelijkse leven goed is toe te passen. Dus geen strenge diëten, maar op een andere manier eten.

Extra informatie

Ben je 17 of 70? Ligt sporten niet in jouw aard? Heb je bovendien gezondheidsklachten (hernia, artrose, astma, reuma, fibromyalgie, …) die je beperken in je bewegingen? Toch wil je je figuur verstevigen en zouden er wat kilo’s af mogen.

Het RAMM warmtecabine programma is aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij rammbewegen is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereiken onze dames en heren meer dan alleen een slanker lichaam. Door te bewegen in de cabine voelen zij zich fitter, mooier en gezonder.

Rammbewegen

Ben je er klaar voor?